sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikko muuttoon !

 Se on kuulkaa vielä viikko eloa
kaupungissa ja sitten suuntaa muuttokuorma
maalle.

Ollaan varauduttu tulevien vuosien lämmitysprojektiin
ostamalla aika monta mottia klapeja.
Osa saatiin jo pinottua tuossa loppuviikosta
sisälle suuliin.Pihalampi on vielä hyvässä jäässä.


Torstain lumimyräkästä ei perjantaina päivällä
ollut enää jälkeäkään näkyvissä, lämmintä 
8 astetta!


Koiralassa alkaa yksiöt jo muotoutua,
ensi viikolla lienee jo minun
vuoroni päästä sisustamaan.


Sarjassamme "kummallisia löytyneitä tavaroita":
muovinen viinicooleri, jonka kravattiosio sisältää
korkkiruuvin ja pullonavaajan.
Katsotaan lähteekö se jonkun matkaan
kirpputorihyllyltä :)


Kaisu :)

8 kommenttia:

 1. Teillä on kohta jännät, mutta ah niin ihanat ajat edessä. En malta odottaa kuulla, miten lopulta sitten asetuttekaan sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt hiukan jännittää ja vähän stressaakin, ei olla vielä edes ruvettu kaupungissa tavaroita pakkailemaan ja Torpallekin pitäisi tehdä tilaa kaikelle roinalle ja kirpputorihyllykin on varattuna muuton yhteyteen ja tavaroita pitäisi hinnoitella ja miljoona asiaa tehdä yhtäaikaa mutta eiköhän tämä tästä :) Uskon että lopputulos on kaiken tämän vaivan arvoinen!

   Poista
 2. Ah sitä tunnettta mikä valtaa,maalle muutettaessa.Täällä saapi tehä mitä haluaa ja kesäisin on kyllä touhuja,jos monenlaisia,kukkapenkkien laittoa,kasvimaan muokkausta♥,ei tuu aika pitkäksi.Minä ainakii tykkään maalla asustaa,kaupungissa vaan ei tykkää asua,siellä ei ole mitään tekemistäkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tosiaan kyllästytty tähän kaupunkielämään, työssä käydään mutta muuten kaivataan jotain muuta sisältöä elämään. Maalla asuessa tosiaan puuhaa riittää, se ollaan huomattu kun Torpalla on kesäkaudet vietetty ja ollaan siitä puuhastelusta pidetty :)

   Poista
 3. Oi ihanuus...pääsette kohta uuteen kotiin...odotan inoolla kuvia!

  VastaaPoista
 4. Oih, mikä ihana blogi :) Tulin vasta ekaa kertaa käymään ja tilanteenne on ihanan kutkuttava! Meillä sama päämäärä, kaupungissa asutaan ja maalle pitäisi päästä ihan omaan torppaan, mutta sitä torppaa ei vielä ole. Toivottavasti on ihan lähivuosina.

  Tuolla jossain sun ekan bloggausvuoden kuvassa oli niin kauniita pipareita, kun äkkiä sinnekin vilkaisin :) Että taidanpa jäädä vakivieraaksi tänne, jos koristelet joulupiparitkin niin nätisti ja teidän torppa ympäristöineen vaikuttaa myös tosi kivalta :) Olisin kade jos harrastaisin kateutta ;)

  VastaaPoista
 5. Täällä mentiin nyt ihan hämmennyksiin kaikista kehuista... Kiitos :) Kyllä se teidänkin Torppa siellä jossakin odottaa! Tervetuloa mukaan matkaan :)

  VastaaPoista

Ihania kommentteja !